Η αντιμετώπιση του COVID-19 στα COLORS

Για εμάς στα COLORS Hotels, η υγεία και η ασφάλεια ήταν πάντα προτεραιότητα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η ασφάλεια έχει προτεραιότητα για το προσωπικό και τους επισκέπτες μας. Και παρότι η ζεστή φιλοξενία είναι αυτονόητη στα COLORS, ο COVID-19 δεν είναι ευπρόσδεκτος :p

Η υγιεινή και η καθαριότητα των δωματίων στα COLORS γίνονταν πάντα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επιπρόσθετα, το έμπειρο προσωπικό μας ακολουθεί όλα τα πρόσθετα σύγχρονα προληπτικά μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Υπουργείου Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Το επί τόπου πρωτόκολλο υγιεινής περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

RECEPTION

Τα COLORS Hotels ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες του Ελληνικού κράτους για το Covid-19 για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζόμενων πριν την είσοδό σας στους χώρους μας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ως προς το τι έγγραφα είναι απαραίτητα για την είσοδό σας στο ξενοδοχείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο πριν την άφιξή σας ώστε να ενημερωθείτε για την ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση μη τήρησης ή συμμόρφωσης σας με την ισχύουσα νομοθεσία όπως ορίζεται από το Ελληνικό κράτος, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδό σας στους χώρους μας και να ακυρώσει την κράτησή σας χωρίς επιστροφή χρημάτων.Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σε διαδικασίες, κανονισμούς και απαιτήσεις που σχετίζονται με τον COVID-19. Η εκπαίδευση ενημερώνεται συνεχώς προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση και οι πληροφορίες σχετικά με τα τελευταία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας από τις τοπικές και διεθνείς αρχές.

Εξαιρετικά γρήγορο Check-in & Check-out, καθώς και ανέπαφες συναλλαγές.

Άμεση απολύμανση όλων των αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια συναλλαγών με τους COLORS Ambassadors.

“HEALTH FIRST” πιστοποιητικό από το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.

Όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να εντοπίζει και να χειρίζεται τα συμπτώματα COVID-19. Διαθέτουμε ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης είναι θετικός για το COVID-19.

Οι COLORS Ambassadors ακολουθούν όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και διασφαλίζουν τη συμμόρφωση από όλα τα μέλη του προσωπικού καθώς και από τους επισκέπτες.

Όλοι οι COLORS Ambassadors φορούν πάντα μάσκες ή προστατευτικά προσώπου. Όλα τα άλλα μέλη του προσωπικού φορούν μάσκες ανά πάσα στιγμή.

Το ενημερωτικό σας υλικό σχετικά με τον COVID-19 διατίθεται στην υποδοχή.

Προστατευτικός εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν στην υποδοχή για τους επισκέπτες μας, όπως γάντια μιας χρήσης, μάσκες και απολυμαντικά υγρά.

Πραγματοποιείται τακτική απολύμανση όλων των επιφανειών στην υποδοχή και τους κοινόχρηστους χώρους.

Παροχή συσκευών αντισηπτικού υγρού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Επιδαπέδιες πινακίδες που σηματοδοτούν την απαραίτητη απόσταση κάθε δύο (2) μέτρα.

Το Check-out του δωματίου πραγματοποιείται στις 11:00 για να επιτραπεί η σωστή απολύμανση κάθε δωματίου πριν από το Check-in του επόμενου επισκέπτη.

Θα θέλατε Room Service; Θα το αφήσουμε έξω από την πόρτα σας σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε την ανθρώπινη επαφή.

Η κοινωνική απόσταση εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών και των βοηθητικών χώρων του ξενοδοχείου.

Τα κλειδιά κάρτες απολυμαίνονται από τους υπαλλήλους Υποδοχής.

Εκτελείται θερμομετρικός έλεγχος στην έναρξη της βάρδιας κάθε μέλους του προσωπικού μας.

HOUSEKEEPING

Ο χειρισμός όλων των λευκών ειδών γίνεται με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό.

Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά από άρτια εκπαιδευμένες καμαριέρες. Κατά τον καθαρισμό του δωματίου, το προσωπικό ακολουθεί όλα τα προληπτικά μέτρα και όλη η διαδικασία παρακολουθείται επιμελώς από την ομάδα διοίκησης μας, παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη όπου απαιτείται.

Απολυμαίνουμε συχνά όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται τακτικά σε επαφή με τους επισκέπτες: ανελκυστήρες, κουμπιά, λαβές, πόρτες, κιγκλιδώματα, διακόπτες φωτός κλπ. Τηρούνται αρχεία απολύμανσης.

Διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη του προσωπικού μας χρησιμοποιούν σωστά προστατευτικό εξοπλισμό όπως: μάσκες, παπούτσια, καθαρές στολές κ.λπ.

Συχνό πλύσιμο και απολύμανση χεριών.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να περιορίσουν την πιθανή έκθεση αποφασίζοντας οι ίδιοι τη συχνότητα καθαρισμού του δωματίου τους.

Ακολουθούμε λεπτομερές σχέδιο απολύμανσης για κάθε δωμάτιο.

Αφαίρεση διακοσμητικών αντικειμένων που δεν μπορούν να απολυμανθούν συχνά, όπως μαξιλάρια καναπέ.

Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Απολύμανση των ντουλαπιών μετά από κάθε χρήση.

Χρησιμοποιούμε καθαριστικό με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ για όλες τις επιφάνειες που έχουν απολυμανθεί.

Στα περισσότερα δωμάτια υπάρχουν μπαλκόνια και βεράντες, καθώς και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και από τοίχο σε τοίχο.

Η ομάδα των COLORS είναι εκπαιδευμένη να διασφαλίζει μια απολαυστική αλλά και απολύτως ασφαλή διαμονή.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Αντιλαμβανόμενοι την αβεβαιότητα των σημερινών συνθηκών έχουμε κάνει τη διαδικασία κράτησης και ακύρωσης ευέλικτη για τις μελλοντικές κρατήσεις σας. Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη, αλλά φοβάστε πιθανές αναβολές ή ακυρώσεις; Νιώστε ασφαλής! Το τμήμα κρατήσεων είναι εδώ για να σας προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως τις 9 π.μ. της ημέρας άφιξης, ανεξαρτήτως τρόπου κράτησης (απευθείας ή μέσω καναλιών διανομής)!

ΠΡΩΙΝΟ

Ξέρουμε ότι θα σας λείψει ο μοναδικός μπουφές πρωινού στο The Garden Bar! Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει, λόγω των προτύπων υγείας και ασφάλειας, σας παρέχουμε το πρωινό σας σε ατομικό Breakfast Bag με τοπικές λιχουδιές από τον chef μας. Απόλαυση για κάθε ουρανίσκο.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Έχουμε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές, δημιουργώντας ένα στρατηγικό σχέδιο ασφαλείας. Εξασφαλίζουμε για τους επισκέπτες μας μια ταξιδιωτική εμπειρία με εξαιρετικά επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης COVID-19. Σε περίπτωση κρούσματος, υπάρχουν πρωτόκολλα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Η επικοινωνία θα είναι άμεση και ξεκάθαρη για τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

TA COLORS ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο stay@colorshotel.gr ή στο reservations@colors.gr

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τα χαμόγελά σας!

Στη διάθεσή σας,

H ομάδα των COLORS

  • Αγγλικα
  • Ελληνικα
small_c_popup.png

Become a member of our loyalty club and gain exclusive offer benefits

COLORISTA CLUB

Being a member at our Club provides you:

♦ 10% on all our rooms & rates
♦ FREE Upgrade (upon availability)
♦ Welcome drinks
♦ Early check-in & Late check-out (upon hotel’s availability)
♦ Special discount for car rental provided by specific car rental companies